Over Mij & Contact

All About Leonie

Over Mij

Hoi en welkom op AllAboutLeonie.nl! Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Leonie, de eigenaresse van deze blog. Ik ben 19 jaar en ik woon in Nederland. Om precies te zijn woon ik in Velsen, dat is een gemeente dicht bij Haarlem. Ik heb in 2014 mijn havo diploma behaald en startte vervolgens de opleiding Ruimtelijk Vormgeven op het Media College. Met deze opleiding ben ik gestopt, momenteel studeer ik Media & Entertainment Management.

AllAboutLeonie is mijn persoonlijke blog. Ik blog over alles wat ik leuk vind, vandaar de naam All About Leonie! De onderwerpen waar ik het meest over blog zijn beauty, fashion en lifestyle. Naast schrijven vind ik het ook ontzettend leuk om filmpjes te maken, die verschijnen hier elke vrijdag.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met beauty, fashion en lifestyle. Ik bezoek al minstens 5 jaar dagelijks blogs. Toen ik stopte met mijn opleiding Ruimtelijk Vormgeven had ik ineens heel veel vrije tijd. Ik kwam op het idee mijn eigen blog te beginnen! Ik ben enorm blij dat ik die beslissing genomen heb, want bloggen is echt mijn passie. Artikelen typen, foto’s maken, filmpjes bewerken, I love it.

 

Contact

Een vraag, suggestie, idee, voorstel of iets heel anders? Geen probleem! Mijn mailbox staat 24/7 open voor jullie. allaboutleonie@outlook.com

Veel plezier op mijn blog!