VLOGMAS 2018

Hopelijk hebben jullie een fantastisch 2017 gehad – happy new year! Iets waar ik trots op ben wat ik afgelopen jaar bereikt heb, is dat ik mijn allereerste vlogmas heb doorstaan! Benieuwd naar mijn ervaring en de video’s? Lees dan verder.

 

 

Elke dag een vlog plaatsen en editen is een hele grote schakeling als je gewend bent om te weekvloggen, maar wat heb ik het naar mijn zin gehad! Alle vlogs zijn lekker lang geworden (10-13 minuten) en gevuld met dingen als koekjes bakken, naar de kerstmarkt gaan, mijn adventkalender openen en de kerstboom versieren.

 

December was voor mij super cozy – precies waar ik behoefte aan had na een bewogen jaar. Normaalgesproken ben ik tijdens Oud & Nieuw met vrienden, dit jaar zat ik gezellig in mijn pyjama televisie te kijken met mijn moeder. Onderschat nooit hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen.

 

 

Belangrijkste lessen die ik heb geleerd in 2017? Kies altijd voor jezelf, mensen die niet het beste met je voor hebben verdienen geen tijd en energie én wees dankbaar voor wat je hebt en neem niks als vanzelfsprekend. Onderschat niet hoe belangrijk het kleinste gebaar van dankbaarheid kan betekenen voor iemand en dat een glimlach naar de juiste persoon diegenen’s dag weer goed kan maken. Ik wil jullie onwijs bedanken voor de lieve reacties, sinds november 2014. Ik kan het alles behalve bevatten dat mensen mijn zelfontworpen kleding met @shizzie.nl als kerstcadeau hebben ontvangen en dat we inmiddels met een familie van 31.000 mensen zijn. Zet je schrap voor al het moois wat 2018 ons gaat brengen❤️

 

Vertel eens, wat is iets waar jij trots op bent? Enne, heb je zin om samen nog meer terug te blikken op 2017? Dan is hier nog een éxtra lange sushi mukbang waarin ik samen met mijn vriend, Patrick, onze hoogte- en dieptepunten doorneem!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *