Fashion Wishlist ☆ Herfst / Winter 2016

Fashion Wishlist Herfst Winter 2016 All About Leonie

Hi all, de herfst is begonnen! Dat betekent dat ik alles wil kopen wat los en vast zit. Ik praat mezelf aan dat ik een compleet nieuwe garderobe heb, omdat ik zogenaamd alles van vorig jaar niet meer leuk vind. Herkenbaar? Klik dan verder voor mijn fashion wishlist: herfst/winter 2016!

De perfecte jas

Allereerst betekent een nieuw seizoen natuurlijk.. een nieuwe jas! Al een aantal jaren ben ik verliefd op de ‘boyfriend coat’, oftewel: de wijdvallende A-lijn jassen zonder capuchon. Het enige wat mij tegenhield is dat deze jassen geen capuchon hebben, dat kan een groot gemis zijn in de herfst en winter. Daardoor kocht ik telkens jassen met capuchon – wat resulteerde in dat ik de capuchon nooit gebruik. Ik sla meestal snel m’n sjaal over mijn hoofd, of zo. Capuchons zijn vaak groot, onpraktisch en je ziet er amper wat mee. Mijn volgende aanschaf gaat hoe dan ook een boyfriend coat zijn!

Fashion Wishlist herfst winter 2016 all about leonie

1 – BooHoo
2 – Esprit
3 – ComeGetFashion

Black is the new black

Natúúrlijk wil ik naast een nieuwe jas ook nog variatie in mijn kleding. Hoewel ik de laatste tijd steeds meer kleur toevoegde aan mijn garderobe, is mijn motto voor dit seizoen toch weer: black is the new black. In alle soorten stoffen, lengtes, combinaties en maten, i love it! 

fashion wishlist herfst/winter 2016 all about leonie

1. Boohoo
2. ComeGetFashion
3. Boohoo
4. Esprit
5. Esprit
6. Boohoo
7. ComeGetFashion
8. Esprit

Shoes speak louder than words

Last but not least – een nieuw seizoen vraagt om nieuwe schoenen. Eh, wel zwarte schoenen uiteraard.

Fashion wishlist herfst/winter all about leonie

1. Esprit
2. Timberland via Sooco
3. Esprit
4. Esprit
5. Esprit
6. Poelman via Sooco
7. Poelman via Sooco

 

Wat is di seizoen een onmisbaar item voor jou?

3 Comments

 1. Nienke 12 november 2016

  Super leuke items! Ik ben ook helemaal in de shopsfeer. Haha.

  Beantwoorden
 2. Chantalle 9 november 2016

  Alle items zijn zo ontzettend leuk! De eerste jas vind ik helemaal geweldig.

  Beantwoorden
 3. thebeautyblognl 9 november 2016

  Hi babe! ik ben een tijdje niet op je blog geweest, dus ik ga even lekker lezen, haha! Die drie jassen zijn super leuk! Maar ik ben ook een beetje verslaafd aan jassen, oeps! Leuk artikel! xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *