The Body Shop Kerstcollectie 2016

tbs

Yes – vandaag mag het eindelijk bekend worden gemaakt: de 2016 kerstcollectie van The Body Shop! Als het om kerstcollecties gaat zijn die van The Body Shop altijd groot favoriet bij mij. Dit jaar pakken ze weer flink uit met de Frosted Berries, Vanilla Chai & Spiced Apple lijnen.

 

The Body Shop Kerst 2016

 

Frosted Berries

Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange.

 

Vanilla Chai

Deze hartverwarmende, uitnodigende rijke geur opent de zintuigen. Romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin je huid zich maar wat graag wil onderdompelen.

 

Spiced Apple

Op en top feestelijk. Deze smakelijke geur symboliseert het ‘verwen-jezelf-seizoen’ perfect. Het aroma van vers gebakken appels is verwarmd met kaneel en verfrist met knisperende sinaasappel en witte bloemen. Een verrukkelijke geurcombinatie die je keer op keer zal kiezen.

 

Gepersonaliseerde Body Butters

Ter ere van het 40-jarige bestaan van The Body Shop en hun toewijding aan het campagne voeren tegen dierproeven, geven ze hun meest iconische product, de body butter, een special edition kerst make-over. Zelf heb ik de gepersonaliseerde Vanilla Chai bodybutter ontvangen, en ik moet zeggen: het is echt een hele leuke extra.

Om jouw body butter een naam te geven, koop je gewoon een 200 ml of 400 ml body butter bij één van de geselecteerde winkels. Daar geef je de naam en het dier wat je op de sticker wilt door, et voilà! Het personaliseren van de body butter is gratis.

The Body Shop Kerst 2016

1 Comment

  1. Evelien 18 oktober 2016

    Zo’n leuk idee dat ze dit doen! echt een cadeautje om te ontvangen dan. Ik ontving zelf spiced apple, die is ook zooo lekker! Maar naar de vanilla chai lijn ben ik nog echt super benieuwd 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *