Opening Primark Flagshipstore Amsterdam

Primark Damrak Amsterdam

Opgelet, Primark lovers! Op donderdag 1 december opent ein-de-lijk het nieuwe filiaal in Amsterdam, maar er is nog meer! Met een oppervlakte van 8287 m² zal het de grootste Primark winkel van Nederland worden. De winkel telt maar liefst zeven verdiepingen, gevuld met onze favoriete betaalbare fashion! Het Primark filiaal aan de Damrak zal de eerste Primark Flagshipstore in Nederland worden. Dit  houdt in dat het volledige assortiment van Primark wordt aangeboden: damesmode, herenmode, kinderkleding, home producten, beauty producten en cadeaus. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Primark Damrak

Primark Damrak zal alweer de zestiende Nederlandse winkel worden, met de grootste winkeloppervlakte tot nu toe. Ha, ik kan me mijn eerste Primark bezoek van een aantal jaar geleden nog herinneren als de dag van gister, bij het relatief kleine filiaal in Hoofddorp! De winkel in Amsterdam heeft een modern ontwerp dat een betere klantervaring zou moeten bieden, met behulp van een trend kamer (say what!), gratis toegang tot Wi-Fi en zithoeken waar je je telefoon op kan laden. Niet geheel onbelangrijk: De nieuwe winkel heeft 95 kassa’s, 124 paskamers en 546 mannequins. Hallelujah.

 

Mening Primark Damrak

Zelf vind ik het idee van een gigantische Primark flagshipstore geweldig, maar ik weet niet of ik zo enthousiast ben over de locatie. Amsterdam vind ik an sich een onwijs leuke stad om te shoppen, maar de drukte vind ik soms nogal overweldigend. En laten we eerlijk zijn: met de komst van de Primark Flagshipstore zal de drukte waarschijnlijk alleen nog maar toenemen. Vind jij het een leuke toevoeging aan Amsterdam, of ben jij geen voorstander van het nieuwe mega filiaal? Laat het weten bij de reacties! 

 

 

Openingstijden Primark Damrak

Adres:
Primark Amsterdam
Damrak 77
1012 LM Amsterdam

Openingstijden:
Ma: 09.00 tot 21.00
Di: 09.00 tot 21.00
Wo: 09.00 tot 21.00
Do: 09.00 tot 21.00
Vr: 09.00 tot 21.00
Za: 09.00 tot 21.00
Zo: 11:00 tot 19.00

Op donderdag 1 december – de officiële openingsdag, zal de Primark Damrak winkel openen om 10:00 uur.

2 Comments

  1. Manon 29 september 2016

    ZO ze zijn altijd wel lang open, maar dat snap ik wel in Amsterdam. Ik ben benieuwd!

    Beantwoorden
  2. thebeautyblognl 29 september 2016

    Ik vind het wel bij Amsterdam passen op zich, Ik denk alleen niet dat ik er vaak heen zal gaan! x

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *