ARTIKEL: Slaapkamer Inspiratie!

Slaapkamer Inspiratie All About Leonie

Aangezien mijn vorige slaapkamer inspiratie artikel zo goed werd ontvangen, leek het mij leuk om er nog een te maken. Deze keer geef ik jullie inspiratie voor (muur)decoratie in je slaapkamer, maar ook voor rustige (verf)kleuren, gezellige bedden én mijn nieuwe obsessie: grote spiegels! Benieuwd geworden? Klik dan verder voor een hoop kiekjes van prachtige slaapkamers.

Mijn slaapkamer is nog steeds niet 100% naar mijn zin. Vandaar dat ik nogstééds geen roomtour gefilmd heb. Don’t worry, die komt er echt wel aan! Nog even geduld hebben :). Wat het grootste probleem op mijn slaapkamer is? Mijn kale muren. De muren in ons huis zijn vrij hoog. Daarnaast zijn mijn muren ook nog eens wit. Dit samen zorgt ervoor dat het geheel er erg kaal uit ziet.

 

Slaapkamer Inspiratie All About Leonie

Ik wil meer decoratie op mijn muren! Denk hierbij aan leuke fotolijstjes, plantjes, planken, kippengaas en ga zo maar door. Ik moet nog even een selectie maken wat ik de leukste muurdecoratie vind, maar hierondervind je een impressie van wat mij zoal leuk lijkt.

Wat ik ook toffe manieren vind om mijn muren minder kaal te laten lijken: grote spiegels & lichtgrijze muurverf! Ohhh, en plankjes met tijdschriften erop vind ik ook enorm tof staan!

Slaapkamer Inspiratie All About Leonie Slaapkamer Inspiratie All About Leonie

Tip: Alle foto’s komen van mijn Pinterest bord af, daar kan je dus kijken voor meer inspiratie! 

Slaapkamer Inspiratie All About Leonie

Wat overigens geen probleem vormt op mijn slaapkamer is mijn bed. Die is gezellig, fluffy, vol, cosy en in mijn ogen gewoon enorm fijn. Yes, love mijn bed. Maar het leek mij alsnog leuk om wat bed inspiratie met jullie te delen, haha :). Oh, hieronder nog de allermooiste roomtour die ik ooit ben tegengekomen.

 

1 Comment

  1. Irina 30 juni 2016

    Leuke stijl heb je! Ik heb ook nog altijd geen roomtour opgenomen om dezelfde reden: ik wil eerst dat alles er echt uit ziet zoals ik het wil, haha.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *