Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Yves Rocher bracht onlangs 6 nieuwe kleuren Cherry Oil Lipstick uit. Ze voorzien je lippen van kleur, glans én verzorging! De formule van de nieuwe kleuren versmelt met de lippen en geeft ze een prachtige, glossy kleur. Zien ze er niet ontzettend zomers uit? Ben je al benieuwd? Klik dan verder voor de review!

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick All About Leonie6 nieuwe kleuren maken de collectie Cherry Oil Lipstick compleet. Er is gekozen voor kersenolie vanwege de voedende eigenschappen en het feit dat kersenolie een intens glanzend effect geeft. De intens zintuiglijke formule van de nieuwe kleuren, versmelt met de lippen en geeft ze een prachtige, glossy kleur.

De lipsticks zitten verpakt in een rode huls die aan kersen doet denken – hoe toepasselijk! Het formaat van de hulzen is kleiner dan ik gewend ben. Dit betekent dat ze makkelijker zijn om mee te nemen. Aangezien ik nog nooit een lipstick heb opgemaakt in mijn leven, vind ik het alleen maar een groot pluspunt. De cosmetica van Yves Rocher is plantaardig en milieuvriendelijk, altijd fijn!

 

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick All About Leonie Rouge Éclatant, Corail Pop, Framboise Acidulée, Rose Sorbet, Jaune Yuzu, Mauve Poudré

Bovenstaand de swatches. De substantie van de lipstick is romig, en brengt makkelijk aan. Wat mij gelijk opviel, is dat de rozige kleuren erg bij elkaar in de buurt komen. Met name Corail Pop & Rose Sorbet en Framboise Acidulée & Mauve Poudré. Waar wel verschil in zit is dekking, met name Jaune Yuzu valt helaas bijna weg.

 

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick All About Leonie Rouge Éclatant, Corail Pop, Framboise Acidulée, Rose Sorbet, Jaune Yuzu, Mauve Poudré

Rouge Éclatant is een intense (kers)rode kleur. Corail Pop neigt wat meer naar oranje. Framboise Acidulée is zoals de naam zegt, een intense framboos kleur. Rose Sorbet is een lieve, subtiele roze kleur, die in de buurt komt van mijn eigen lipkleur. Jaune Yuzu is een typische kleur waarvan je houdt, of verschrikkelijk vind. Ik vind deze transparante lipstick met grove goude glitters erg tof. Mauve Poudré vind ik de meest draagbare van deze zes lipsticks, dit is een roze kleur met een bruin/paarse ondertoon.

Wat mij betreft zijn dit perfecte lipsticks voor de zomer. De verpakking is vrolijk en makkelijk mee te nemen. Daarnaast brengen de lipsticks romig aan en heb ik het idee dat ze mijn lippen goed verzorgen. Deze substantie draag ik tijdens warme dagen veel liever dan matte lipsticks. De kleuren zijn erg draagbaar, op Jaune Yuzu na misschien, maar die vind ik gewoon mega tof. Wat is jouw favoriete kleur Cherry Oil Lipstick?

 

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick, verkrijgbaar in Yves Rocher winkels en online €11,90.

6 Comments

 1. kimmetjekims 27 mei 2016

  Goede review! Vrolijke kleurtjes. Maar ik sluit me wel een beetje aan bij Brittany, ik ben ook super fan van matte lipsticks.

  Beantwoorden
 2. Manon 27 mei 2016

  ZIjn wel leuk niet speciaal

  Beantwoorden
 3. Chantalle 27 mei 2016

  Ik vind de lipsticks erg mooi!

  Beantwoorden
 4. Brittany 27 mei 2016

  Ik weet niet zo goed wat ik van deze lipsticks vind. Vind het erg lastig om er over oor te delen terwijl ik ze zelf nog niet heb geprobeerd maar de swatches spreken mij niet zo aan helaas! Ik hou ook meer van matte lipsticks, misschien komt het daar door!

  Beantwoorden
  • Leonie 27 mei 2016

   Ik hou doorsnee ook van matte lipsticks, maar ik moet zeggen dat ik deze Cherry Oil Lipsticks echt heel erg fijn vind! 🙂

   Beantwoorden
 5. Oeh lijken me inderdaad fijne lipsticks voor de zomer! Lfs

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *