The Body Shop – Black Musk

In 1981 werd White Musk gelanceerd, die ondertussen een iconische geur voor The Body Shop is geworden. De afgelopen jaren is de Musk-collectie van The Body Shop flink uitgebreid. De geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar in een vernieuwd, gemoderniseerd design. Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de White Musk geur -die vond ik al heerlijk- en onlangs kreeg ik de Black Musk variant toegestuurd. Vandaag vertel ik jullie meer over dit heerlijke parfum. Klik vooral verder voor meer informatie en beeldmateriaal!

 

The Body Shop Black Musk Eau De Toilette All About Leonie

 

Black Musk is als volgt verkrijgbaar:
Eau de Toilette 60ml / €31
Eau de Parfum 50ml / €40
Perfume Oil 20ml / €22,50

“Dompel jezelf onder in weelderige geurnoten waarvan het water je in de mond zal lopen zoals Bambinella-peer verrijkt met roze peper en bergamot-akkoorden. Raak gefascineerd door dit heerlijke heliotroop -een verslavende geur van marsepein en amandel- verweven met een afrodisiacum touch van zoethoutwortel, een mysterieus geurmandakkoord. Vervolgens word je verleid door een intens, krachtige combinatie van een warm en betoverend zwarte vanille, magnetische zwarte musk, het balsemachtige patchouli en chocolate-like vetiver geurnoten.” – The Body Shop.

Als dat niet veelbelovend klinkt, dan weet ik het ook niet meer. Het gevoel dat de Black Musk geur bij mij oproept is zelfverzekerd, krachtig, sexy en zoet. Toch vind ik het geen zware geur – ondanks de geurnoten en het feit dat het een Eau de Parfum is. Ik draag de geur zowel overdag als ’s avonds graag.

Wat ik een groot pluspunt aan dit parfum vind, is dat de geur lang blijft hangen. Aan het einde van de dag is de geur nog goed aanwezig. Mocht ik ’s avonds nog de deur uit gaan, dan is een kleine touch-up voldoende om vervolgens weer úren lekker te ruiken.

 

The Body Shop Black Musk Eau De Toilette All About Leonie

 

Verder vind ik de het nieuwe design van de Musk-collectie erg stijlvol. Bij zowel de White Musk, White Musk Smoky Rose, Red Musk en Black Musk is de verpakking simpel doch modern vormgegeven. Bij de Black Musk vind ik het contrast tussen de zwarte flacon en roze opdruk leuk bedacht.

Yes, ik ben blij met deze toevoeging aan mijn The Body Shop parfum stash! Ik heb hem de afgelopen week non-stop gedragen. Mocht jij binnenkort een bezoekje brengen aan The Body Shop – vergeet dan zeker niet om even aan dit parfum te snuffelen.

3 Comments

 1. Joyce 22 april 2016

  Oeh, klinkt erg lekker!

  Beantwoorden
 2. Ilse 22 april 2016

  Oehh hij lijkt me heel lekker! Binnenkort maar even gaan ruiken 🙂 En oh, hele mooie foto’s!!

  Beantwoorden
 3. Chantalle 21 april 2016

  Ik ken dit parfum nog niet maar als ik weer bij the body shop kom wil ik zeker eens kijken of ik de geur lekker vind.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *