Slaapkamer Inspiratie

Ik denk dat mijn meest aangevraagde video van het moment een roomtour is. Natuurlijk sta ik te popelen om zo’n veel aangevraagde video op te nemen. Maar waarom heb ik dat dan nog niet gedaan? Nou, daar heb ik een simpel antwoord op: ik ben niet 100% tevreden met mijn slaapkamer. Mijn slaapkamer is hartstikke leuk hoor, maar ik zou hem een 8/10 geven – niet goed genoeg in mijn ogen om een roomtour op te nemen, dus daar zullen jullie nog even op moeten wachten. Ik ben druk bezig om mijn kamer nog leuker te maken. Terwijl ik bezig was met brainstormen, leek het mij een leuk idee om dit met jullie te delen. Dus vandaag heb ik een artikel vol slaapkamer inspiratie voor jullie. Enjoy!

Thema

Deze video was eigenlijk de druppel. Door deze video moest ik mijn kamer veranderen. Grotendeels omdat deze slaapkamer helemaal mijn stijl is – wit, simpel en stijlvol. Nog een groot voordeel – ik heb veel dezelfde meubels! Dus stap 1 van mijn slaapkamer veranderen is meubels verschuiven. 

Opbergruimte

All About Leonie Ikea Opbergruimte

Ook heb ik meer opbergruimte nodig, ik weet alleen nog niet door middel van welk meubel. De Malm ladekast met drie lades en de Kallax kast met vier hokjes hebben we al in huis. Toch neig ik denk ik het meeste naar het aanschaffen van een nieuwe ladekast – namelijk een Alex ladekast. Maar goed, dan heb ik nog het probleem dat ik niet weet of ik voor degene met 5 of 9 lades moet gaan.. lastig, lastig. Gelukkig is het wel duidelijk dat ik een eenvoudig, wit (Ikea) meubel wil.

Aankleding

All About Leonie

All About Leonie Interieur

1. Hema 2. ModeMusthaves 3. ModeMusthaves

Ook wil ik wat meer warmte en knusheid op mijn kamer door middel van leuke accessoires. Ik ben vooral opzoek naar mooie rosé gouden items en knusse kleedjes en kussenslopen. Mocht jij tips hebben waar ze zulken items verkopen – let me know!

Dit was mijn slaapkamer inspiratie artikel! Nu ga ik weer verder met meubels verschuiven, haha. En mocht je mijn roomtour niet willen missen – abonneer je dan vooral op mijn Youtube kanaal. Kisses! xo

7 Comments

 1. Saraya 7 januari 2016

  Prachtige inspiratie, ik hou ook van rosé gouden items 🙂
  X

  Beantwoorden
 2. Manon 7 januari 2016

  Wat een prachtige inspiratie. IK ben ook lichtelijk jaloers geworden op de video hahahah !

  Beantwoorden
 3. Charelle 7 januari 2016

  Oh wat een fijne inspiratie! Vind vooral de accessoires die je hebt geselecteerd heel cool, met name de Scratch Map! ^^

  Beantwoorden
 4. evelien 7 januari 2016

  Ah prachtige inspiratie! En die kamer in het filmpje is ook echt perfect. Ik moet ook meer opbergruimte maar heb zo’n kleine kamer…

  Liefs! Evelien

  Beantwoorden
 5. Joyce 7 januari 2016

  Wat een heerlijke inspiratie! Ik ben ook gek op wit en die accessoires zijn ook echt helemaal mijn ding.

  Beantwoorden
 6. Kimmetjekims 7 januari 2016

  Ik vind je kamer super Leonie! Zelf ben ik ook gek op veel wit, rosé gouden accessoires en knusse kleedjes. Als je het nog veel wilt gaan aanpassen.. Je bent zeker al op de goede weg! Succes!!

  Beantwoorden
 7. kris janssen 7 januari 2016

  misschien dat je ook nog geinspreeert raakt door de video’s van jiami die op zondag online komen
  ze gaat namelijk haar zolderkamer een slaapkamer maken
  xxx kris

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *