MAC Wishlist Januari 2016

MAC is een van mijn favoriete make-up merken. Ik heb al een aantal hele mooie MAC producten in mijn stash maar ik hoop mijn collectie in 2016 uit te breiden. Ben jij benieuwd wat er momenteel op mijn MAC wishlist staat? Lees dan zeker verder.

 

MAC Wishlist

1. Rebel Lipstick

Toen ik opzoek was naar een donkere lipstick van MAC zat ik onwijs te twijfelen tussen Rebel en Diva. Uiteindelijk ben ik gegaan voor Diva. Laatst was ik bij Esmée om een video op te nemen en Esmée had Rebel wel in haar stash. Toen ik hem swatchte was ik om, ik wil hem ook!

2. Soar Lip Liner

MAC Soar.. de lipliner die al-tijd uitverkocht is. Een onwijs populaire kleur, te danken aan Kylie Jenner. Ondanks dat de Kylie Jenner lipstick hype (volgens mij) grotendeels is overgewaaid, vind ik Soar nog steeds een prachtige kleur en hoop ik hem een keer te kunnen bemachtigen.

3. Lightscapade Highlighter

De welbekende Soft & Gentle highlighter van MAC bezit ik al een hele tijd. Soms kan deze highlighter alleen een beetje heftig staan bij mij, omdat ik een hele lichte huidskleur heb. Lightscapade is ook een highlighter van MAC, maar dan een stuk lichter van kleur. Ik denk dat deze mij iets beter zal staan dan Soft & Gentle.

MAC Enchanted Eve - Red Lip Bag

4. Dainty Blush

Dainty blush is ook een klassieker van MAC. Dainty is een glanzende perzikkleurige blush met hele subtiele, kleine glitters. Erg draagbaar dus, handig om in je stash te hebben.

5. Vanilla Pigment

Ik heb nog geen pigments in mijn stash, maar als ik er ooit één ga kopen is dat vast Vanilla van MAC. MAC Vanilla pigment is een lichtgele parelmoer glinstering. Erg mooi voor op je ooglid, maar ook geschikt om als highlighter te gebruiken.

6. Burgundy Times Nine Palette

Burgundy Times 9 bestaat uit bordeaux, paarse en bruine tinten. Een combinatie van mat en glanzend. Prima om een basic ooglook mee te maken, maar ook heel geschikt om een zware look mee te maken. Het Amber Times Nine palette lijkt me trouwens ook heel mooi.

Q: Wat staat er op jouw MAC wishlist?

Ook leuk:

10 Comments

 1. Bernadet 6 januari 2016

  Hele mooie wishlist heb je lieverd! Ik heb ook Lightscapade maar gebruik hem bijna niet- heb hem ook maar echt drie keer gebruikt denk ik, mhh maar sinds Soft&Gentle gebruik ik hem gewoon niet echt meer haah- zo slecht eigenlijk.

  Beantwoorden
 2. Saraya 5 januari 2016

  Mooie Mac wishlist, Dainty Blush wil ik ook graag hebben een prachtige subtiele Blush 🙂
  X

  Beantwoorden
 3. evelien 5 januari 2016

  Prachtige wishlist! Ik wil zo graag de blush, die is zo prachtig. <3

  Beantwoorden
 4. Carien 5 januari 2016

  Wat een leuk artikel! Ik heb zelf de Lightscapade highlighter en Dainty blush. Beide zijn het echt m’n favoriete gezichtsproducten!! Ik heb Lightscapade al best een tijdje, en zie ik hem al op verschillende blogs verschijnen. Leuk!
  Ik heb net ook een MAC lipstick besteld, MAC Brave, en ik hoop dat ie me gaat bevallen. 🙂

  Beantwoorden
 5. Manon 5 januari 2016

  Mooie wishlist heb je van Mac . Ik denk dat Rebel je erg goed staat !

  Beantwoorden
 6. angela 5 januari 2016

  Leuk! MAC Dainty is echt een aanrader, een hele mooie basic blush! Zelf zou ik graag mijn lipstick stash willen uitbreiden, MAC pink plaid en chatterbox lijken me super gaaf 🙂

  Beantwoorden
 7. Kimmetjekims 5 januari 2016

  Wat een mooie wishlist voor 2016, het zijn stuk voor stuk pareltjes! De Vanilla Pigment zou ik ook erg graag willen aanschaffen in 2016.

  Beantwoorden
 8. Joyce 5 januari 2016

  Oeeh mooie wishlist! Ik hoop dit jaar MAC Mehr te bemachtigen!

  Beantwoorden
 9. Brittany 5 januari 2016

  Ik word hebberig van deze wishlist haha. Zelf wil ik ook heel graag Burgundy Times Nine alleen toen ik gister naar de MAC winkel ging was hij uitverkocht..

  Beantwoorden
 10. Loes 5 januari 2016

  Mooie wishlist! De vanilla pigment en lightscapade staan ook nog op mijn wishlist (: sour ligt hier wel vaak in de winkels, kan hem evt een keer voor je meenemen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *