Spam je Blog!

Ik volg best veel blogs, maar lang nog niet genoeg. Ik weet dat veel van jullie ook bloggen. Laat in de reactie jouw bloglink of Youtube kanaal achter en vertel er iets over. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, dat vind ik leuk. Wie weet ga ik je blog wel volgen! Dus, kom maar op met jullie reacties, blogs en Youtube kanalen, leef je uit.

Ook leuk:

22 Comments

 1. Whitley 10 januari 2016

  Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

  Beantwoorden
 2. Amarins 10 januari 2016

  Leuk dat we mogen spammen, ik blog op blogbyamarins.blogspot.nl.
  Ik schrijf vooral over beauty en een beetje fashion en er komt elke donderdag en zondag om 06.00 een artikel online

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *