Personal Update #3: Ultiem Gemotiveerd & Laatste Artikel?!

En toen was het ineens 31 december 2015.. wow! De laatste dag van het jaar alweer. Ben jij tevreden over 2015? Ik vond afgelopen jaar geweldig. In deze Personal Update praat ik kort over mijn hoogtepunten in 2015 en hoe bizar gemotiveerd ik ben voor 2016. Lees je gezellig mee met mijn laatste artikel van dit jaar?

Laatste Artikel & All About Leonie

Ja ja, mijn laatste artikel van 2015 alweer. Bizar hoe snel dit jaar voorbij gevlogen is. 2015 stond voor mij vooral in het teken van All About Leonie, en heel veel eerste keren daarvoor. Voor het eerst op een samenwerking met een bedrijf, voor het eerst op een perslijst van een PR-bureau, voor het eerst een filmcamera kopen (rib uit m’n lijf!), voor het eerst een video opnemen met een andere youtuber, voor het eerst een honderdtal én duizendtal abonnees op youtube halen (ondertussen al 3700+, woeh!), voor het eerst herkend worden op straat en volgens mij nog veel meer. Ik heb door All About Leonie een heleboel lieve mensen leren kennen, bijvoorbeeld mensen met een bedrijf, mede-bloggers en bezoekers. Stuk voor stuk hebben jullie mijn 2015 gemaakt, en daar ben ik heel dankbaar voor.

 

All About Leonie

Persoonlijk

Mijn leven naast All About Leonie bevat ook een aantal hoogtepunten – zo ben ik begonnen met een leuke opleiding: Media & Entertainment Management, zo ben ik alweer 5 jaar samen met Patrick, zo is mijn zus uit huis gegaan, ennn… vast nog wel een hoop andere dingen.

 

2016

Maar wat ga ik dan in 2016 doen? Nou, dat zal ik eens vertellen. Ik ga zo snel mogelijk een vlog camera kopen. En dan kan ik twee keer per week een video uploaden: namelijk een gewone vrijdag video en een vlog! Wat voor vlogs weet ik nog niet zo goed. Misschien weekvlogs, weekendvlogs of dagvlogs. Maar goed, die camera is er nog niet dus genoeg tijd om daarover na te denken :). Verder ga ik proberen om verder vooruit te werken en nog consequenter dagelijks een artikel te plaatsen.

 

Q: wat zijn jouw (blog)doelen voor 2016?

4 Comments

 1. Manon 31 december 2015

  Mooie hoogtepunten! Ik ben benieuwd wat je zoal gaat brengen in 2016! Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling|!

  Beantwoorden
 2. Ilse 31 december 2015

  Ooohh wat gaaf dat je gaat vloggen! Ik ben heel erg benieuwd! Mijn blogdoel voor 2016 is een eigen domein, ik wil het al een tijdje maar m’n ouders vinden het nog niet helemaal goed, en als we dan toch bezig zijn ook een nieuwe lay-out, hihi.. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  Beantwoorden
 3. angela 31 december 2015

  Leuk artikel, klinkt als een tof jaar :)mijn blogdoel is om mijn blog en school nog beter te combineren en een goede balans daartussen vinden zodat ik misschien zelfs wel elke dag een artikel kan plaatsen! (Nu in de vakantie lukt dat wel maar met school is dat toch wat lastiger. Alvast een gelukkig nieuw jaar:) X

  Beantwoorden
 4. Loes 31 december 2015

  Wat een mooie hoogtepunten! Hoop dat je in 2016 nog meer kan gaan groeien 🙂 alvast een fijne jaarwisseling Leonie! Ik zou qua blogdoel ook nog graag willen groeien dit jaar. Liefs

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *