Mijn Nieuwe, Geweldige, Goedkope Brillen

Wellicht heb je wel eens van de webshop Polette gehoord. Polette is een webshop die brillen verkoopt. Zonnebrillen, normale brillen, zonder sterkte, met sterkte, multivocaal… voor ieder wat wils! Dit artikel is niet in samenwerking met Polette, maar ik heb laatst twee hele mooie (goedkope!) brillen gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien.

Polette bril Birds & Gracie Mile B

Bovenstaand zie je de twee brillen die ik gekocht heb. Het montuur vooraan heet Gracie Mile B, het montuur achteraan heet Birds. Beide klassieke, draagbare monturen. Er was genoeg kleurkeuze, maar ik kocht beide modellen in het zwart. Ook kocht ik er nog een leuk brillendoekje bij.

 

Birds
Polette Bril Birds

Zo ziet Birds er uit wanneer ik hem draag. Zoals ik eerder zei is Birds een mooi, klassiek montuur. Het gehele montuur is zwart en naast de glazen zit aan de buitenkant nog een klein zilver detail. Dit maakt de bril net wat speelser.

 

Gracie Mile B

Polette Bril Gracie Mile B

Dit is hoe Gracie Mile B er uit ziet wanneer ik hem draag. Dit montuur heeft een stuk grotere glazen dan Birds, en daarom denk ik dat deze bril niet bij iedereen staat. Nou heb ik geen klein hoofd dus vind ik dat hij bij mij nog wel kan, maar Gracie Mile B vind ik net wat minder draagbaar dan Birds. Misschien ook omdat dit model een stuk klassieker oogt. Gracie Mile B voelt erg licht aan, wat heel handig is aan dit montuur is dat hij geen afdruk achterlaat in je foundation, haha. Verder is het gehele montuur zwart, dus makkelijk te combineren.

 

Polette Bril Birds & Gracie Mile B

Prijzen

Polette heeft al monturen vanaf €6,99. Birds kost €16,99 en Gracie Mile B kost €19,99. Wil je hier nog glazen op sterkte bij, dan kan dat vanaf €9,99. Het enige wat je dan hoeft te doen is resultaten van een oogmeting invullen, wat je bij een opticien kan laten doen. Dus sorry opticien, voortaan kom ik alleen nog langs voor een oogmeting, mijn brillen bestel ik bij Polette!

 

Conclusie

Waar ik een beetje bang voor was, was dat de kwaliteit van de brillen tegen zou vallen omdat de brillen bij Polette een stuk goedkoper zijn dan wanneer je een bril bij de opticien koopt. Toen Elise zei dat de kwaliteit prima was, besloot ik een bestelling te plaatsen. Na ongeveer een week wachten waren mijn brillen thuis afgeleverd. En inderdaad, de kwaliteit is prima! Ik heb de brillen nu ongeveer een maand en ik heb er niks op aan te merken: geen krasje of deukje te bekennen! Ik ben blij met deze monturen. Ik denk er zelf aan om binnenkort een zonnebril op sterkte te bestellen.. Dus wat ik net al zei: Sorry opticien, voortaan kom ik alleen nog langs voor een oogmeting, mijn brillen bestel ik bij Polette.

3 Comments

 1. Joyce 30 december 2015

  Oeeh ze staan je supermooi!

  Beantwoorden
 2. Manon 29 december 2015

  Wauw ze staan je echt top!

  Beantwoorden
 3. Brittany 29 december 2015

  Pretty! Ik wil ook een bril bij palette bestellen maar heb het gewoon nog niet gedaan. Zoveel keus haha!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *