Mijn Favoriete Vloggers

Lijstjes, lijstjes, lijstjes. Ik ben dol op lijstjes. Lijstjes met mijn favoriete instagrammers, lijstjes met mijn favoriete Youtubers, lijstjes met cadeautips en ga zo maar door. Vandaag heb ik wederom een lijstje – ik deel namelijk mijn favoriete vloggers met jullie! Sinds ongeveer één jaar ben ik dol op vlogs kijken. Vlogs kijken is echt een dagelijkse activiteit voor mij geworden. By the way – een vlogcamera kopen is echt een doel voor mij voor 2016. Maar voordat ik dat geld bij elkaar heb duurt nog wel even – dus bij deze een hoop andere leuke vloggers! Klik zeker verder.

Anna Nooshin

Voor wie Anna Nooshin nog niet kennen: Anna is oprichter van NSMBL, schrijver van het boek On Top en sinds kort host bij RTL Boulevard.

Aspyn + Parker

Aspyn is onlangs getrouwd met Parker. Samen hebben zij nu een vlogkanaal waar ze bijna dagelijks vlogs op plaatsen. Heel leuk om zo’n jong stel dat net getrouwd is en bezig is met verhuizen naar hun eigen huis te volgen.

Zoella

Zoe Sugg is zoals jullie kunnen weten mijn favoriete youtuber ever! Haar vlogs vind ik stiekem zelfs leuker dan de video’s op haar hoofdkanaal. Jammer genoeg vlogt Zoe niet elke dag, maar ze doet wel mee aan vlogmas.

PointlessBlogVlogs 

Alfie Deyes is het vriendje van Zoella. Alfie vlogt wel (bijna) dagelijks. De enige mannelijke vlogger waar ik op geabonneerd ben, maar ik vind hem echt heel erg tof.

Esmée Geel

Last but not least wil ik Esmée haar kanaal nog een keer met jullie delen. Esmée plaatst één keer per week op haar hoofdkanaal een week- of weekendvlog. Ik vind deze vlogs vooral leuk om te kijken omdat onze levens best vergelijkbaar zijn. We doen allebei een opleiding, zijn ongeveer even oud en naast onze blog en Youtube kanaal hebben we “gewoon” een bijbaantje.

 

Q: Welke vlogger(s) kijk jij graag naar?

2 Comments

  1. Esmée 24 december 2015

    Je schrijft zo ontzettend LEUK! En wat super lief dat ik er tussen sta, tussen al die grote YouTubers hihi. Heel leuk artikel weer!

    Beantwoorden
  2. Manon 24 december 2015

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit een Vlog van anna nooshin heb gezien

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *