December Vibes

Hoi lieverds! Vandaag weer iets wat ik al een tijd niet gedaan heb – ik deel namelijk een muziek playlist. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar december heeft mij volop in zijn greep en daar hoort een matchende playlist bij natuurlijk. Vandaar dat ik deze lijst voor jullie heb samengesteld met onder andere populaire songs van Justin Bieber zijn nieuwe album, ultiem chille muziek van The Weeknd, cozy songs van Troye Sivan & Shawn Mendes en nog een hoop meer. Voor de verandering even geen Kerst playlist, maar mochten jullie dat alsnog willen zien laat dat dan zeker achter bij de comments.

Q – Wat zijn jouw favoriete nummers op dit moment? 

2 Comments

  1. Kim 17 december 2015

    Heerlijke afspeellijst<3

    Beantwoorden
  2. Manon 15 december 2015

    Leuke nrs!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *