New In – Beau Jewels Classic Bracelet

Beau Jewels Classic Bracelet "Rock On"

Afgelopen vrijdag ontving ik zó iets leuks in mijn brievenbus, dat moest ik met jullie delen! Oke, de titel en foto verklappen het al een beetje – maar ik ontving een armbandje van de webshop Beau Jewels. Een armbandje wat je helemaal zelf kan samenstellen naar jouw smaak, leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Lees vooral verder.

Beau Jewels Classic Bracelet "Rock On"

Vrijdagavond kwam ik een witte envelop tegen in de brievenbus met mijn naam erop. Toen ik hem open maakte kwam bovenstaand pakketje er uit, zo cute! Ik wilde hem heel graag openmaken maar besloot er eerst foto’s van te maken, voor dit artikel 🙂

 

Beau Jewels Classic Bracelet "Rock On"IMG_4619

Wat er uit het pakketje kwam, zag er ook weer uit alsof er veel aandacht aan was besteed. De armband zat mooi en goed verpakt – zodat hij niet beschadigt tussen andere post – en er zat een leuk visitekaartje bij.

 

Beau Jewels Classic Bracelet "Rock On"

Door alle leuke designs op de webshop van Diana zag ik door de bomen het bos niet meer, het liefst wilde ik elk mogelijk armbandje bestellen, haha. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de classic armband met zilver metaal en witte kralen met zwarte letters – maar dan komt het moeilijkste gedeelte nog: een tekst kiezen. Ik zat te denken aan initialen van mezelf, mijn ouders of mijn vriend, en een motiverende tekst zou ook nog kunnen, of All About Leonie.. Ik ging maar gewoon voor de tekst die al op de website te zien was: Rock On! Lekker motiverend.

Ik ben onwijs blij met het armbandje. Hij is simpel en ik vind hem ook wel wat stoers hebben. Echt heel erg leuk om zelf te dragen en om te combineren met andere sieraden. Daarnaast is het nog bijna leuker om zo’n gepersonaliseerd armbandje cadeau te doen aan iemand – de mogelijkheden zijn eindeloos. De armbanden zijn standaard trouwens 19 centimeter, wat voor mijn polsen perfect is (iets kleiner had zelfs ook nog wel gekund).

 

Neem jij een kijkje op bjwls.nl?

 

*Voor de duidelijkheid: dit artikel is niet in samenwerking met Beau Jewels,
ik ben gewoon oprecht enthousiast over deze leuke webshop, haha!

Ook leuk:

3 Comments

 1. Diana 3 november 2015

  Superleuk Leonie! Heel veel plezier met je armband enne…we keep in touch ! X

  Beantwoorden
 2. Manon 3 november 2015

  Wat een leuk armbandje !

  Beantwoorden
 3. Joyce 3 november 2015

  Wat een superschattig armbandje! Het idee om je blognaam te doen, is ook leuk. Maar deze quote houd je gemotiveerd, hihi. Ik ga meteen even op de website kijken 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *