MAC Diva Lipstick

MAC Diva Lipstick

IK HEB HEM EINDELIJK! 17 november bestond mijn blog 1 jaar, dat vond ik een mooi moment om ein-de-lijk MAC Diva te bestellen. Diva stond al enorm lang op mijn wishlist, maar om een of andere reden kocht ik hem nooit. Maar goed, ik heb hem nu dus en in dit artikel vertel ik meer over deze beauty.

 

MAC Diva Lipstick

Aaah kijk deze beauty nou! Mijn achtste MAC lipstick alweer. Diva lijkt in de huls wat donkerder dan wanneer je hem gebruikt. In de huls lijkt hij zelfs een beetje bruin, maar zodra je hem swatcht zie dat Diva toch echt een prachtige donkerrode kleur is.

 

MAC Diva Lipstick

MAC Diva is zoals ik zei een onwijs goed gepigmenteerde donkerrode kleur en de finish is matte. Ondanks de matte finish is de textuur wel heel erg zacht waardoor de lipstick comfortabel aanvoelt. De houdbaarheid is ook lang. Diva zit zelfs na een maaltijd nog prachtig op mijn lippen. Ik werk Diva ongeveer na 5 á 6 uur weer bij. Ja, Diva is een perfecte match voor mij. Ik heb bijna spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Mocht jij Diva ook al een tijd op het oog hebben: koop hem! Sinds ik Diva binnen heb ben ik obsessed. 

 

MAC Diva lipstick ‚ā¨19,50 ‚Äď te koop bij alle MAC verkooppunten. Ik heb mijne besteld bij Douglas.

 

6 Comments

 1. Wies | Nature of Happiness 23 november 2015

  Deze lipstick wil ik ook nog heel graag, zo mooi!!

  Beantwoorden
 2. Manon 23 november 2015

  Prachtige kleur is het!

  Beantwoorden
 3. Loes 23 november 2015

  Diva is inderdaad echt super mooi! ik denk ook dat bijna iedereen deze kleur wel kan hebben (: Fijne review! x

  Beantwoorden
 4. Brittany 23 november 2015

  Ik ben gek op al mijn MAC lipsticks maar deze blijft een favorietje! <3

  Beantwoorden
 5. Mirthe | MissGirlsCorner 23 november 2015

  Mooie kleur! Ik houd heel erg van rode opvallende kleuren!

  Beantwoorden
 6. Joyce 23 november 2015

  Aah, ik ben zo benieuwd hoe hij je staat! Ik vind hem bij anderen altijd onwijs mooi, maar ik lijk wel een spook met Diva. Nee, voor mij geen succes, haha.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *