Help – Run For Kenya

Kim Run For Kenya

Lieve lezers! Niet schrikken, mijn blog verandert niet in een donatie fonds voor goede doelen. Ik vraag kort je aandacht. Mijn lieve vriendin Kim is bezig met geld inzamelen om de bouw van een community house in Kenia te kunnen voltooien. Hier kort het verhaal van Kim:

Lieve allemaal!

Ik roep jullie hulp op voor het volgende:

Ik loop dit jaar stage bij Pamoja Kenya, een goed doel wat samen werkt met A-STEP (A-STEP is gevestigd in Eldoret). Wij ondersteunen hun organisatie die kinderen door middel van sport van de straat proberen te houden.

A-STEP heeft een veilig onderkomen nodig om te kunnen werken. Pamoja Kenya helpt A-STEP hiermee door middel van het organiseren van o.a. sponsor-lopen voor basisscholen in Nederland. Als er genoeg geld is opgehaald kunnen wij de bouw van het community house afmaken en heeft A-STEP eindelijk een onderkomen dat af en veilig is.

Ook zullen de leden van de Pamoja Kenya groep natuurlijk hard moeten werken, daarom gaan wij met z’n allen 10 km hardlopen!

Ik wil jullie vragen om mijn doel voor deze run te realiseren en mijn doelbedrag te halen, ik zal er hard voor gaan trainen om de run van 10 km uit te lopen. Ik heb jullie hulp hard nodig, dus help mij over die finishlijn!

Elk bedrag helpt. Ik zou het onwijs tof vinden als jullie iets willen doneren, al is het maar een euro. Hoe mooi is het idee dat je geld bij zo’n mooi doel terecht komt?! Via onderstaande link kom je terecht bij meer informatie en kan je eventueel doneren.
www.whydonate.nl/actie/run-for-kenya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *