Oriflame SkinPro Cleansing System

Oriflame SkinPro Cleansing System Review

Gezichtsreinigingsborstels, iets waar ik al jaren benieuwd naar was, maar iets wat ik nooit aangeschaft heb vanwege de prijs. Totdat ik laatst een beauty avond had waar ik voor het eerst in aanraking kwam met zo’n borstel. Ik werd behandeld met het SkinPro Cleansing System van het merk Oriflame. Toen ik er achter kwam dat deze slechts €40 euro kost, wat relatief goedkoop is in vergelijking met andere gezichtsreinigingsborstels, besloot ik hem aan te schaffen en te reviewen voor jullie. Vandaag vertel ik jullie meer over de SkinPro Cleansing System van Oriflame en hoe hij mij bevalt.

 

Oriflame SkinPro Cleansing System Review

“SkinPro Cleansing System is een effectieve 2-snelheden reinigingsborstel die de huid intensief zuivert en zacht masseert. Verwijdert meer vuil, make-up en vet dan handmatig reinigen, wat resulteert in een zichtbaar gladdere, stralende huid met een gelijkmatige teint”Oriflame

Oriflame SkinPro Cleansing System Review

Inhoud

De Oriflame SkinPro Cleansing System ontving ik in een stevig, kartonnen doosje. De inhoud van dit doosje bestaat uit het reinigingsapparaat, een borstelkop met kapje, een reistasje, twee AA batterijen, een tafelstandaard en een gebruiksaanwijzing.

Gebruik

Ik gebruik het apparaat nadat ik mijn gezicht voor het grootste deel al gereinigd heb. Wanneer ik het apparaat gebruik spray ik eerst Lush Eau Roma Water over mijn gezicht, of breng ik wat Garnier Micellair Water aan over mijn gezicht, om vervolgens met het apparaat mijn huid te reinigen. Oriflame geeft aan dat je de SkinPro het beste 20 seconden op je voorhoofd kan gebruiken, 10 seconden per wang en 20 seconden op je kin. Na 60 seconden stopt de borstel automatisch met roteren. Ik besteed die 60 seconden meer op gevoel, soms gebruik ik het apparaat zelfs langer. De SkinPro kan je gebruiken op twee snelheden, aangezien ik een vrij gevoelige huid heb gebruik ik altijd de zachtste stand.

Oriflame SkinPro Cleansing System Review

2IMG_4264

Conclusie

Ik ben onwijs blij met deze aankoop. Al jaren zat ik te twijfelen om een gezichtsreiningsborstel te kopen, nu heb ik er eindelijk een. Ik kan natuurlijk niet zeggen of dit qua reinigingsborstel een topper is, aangezien ik nog geen andere borstels getest heb, maar voor mijn gevoel werkt deze borstel prima. Hij reinigt goed en na afloop voelt mijn huid enorm zacht aan. Voor €40 krijg je een complete set, niet alleen het apparaat zelf. Oh, en wanneer je borsteltje aan vervanging toe is, kan je een set van twee nieuwe borstels aanschaffen voor €13. Kortom, een prima gezichtsreinigingsborstel voor een fijn prijsje.

 

Oriflame SkinPro Cleansing System – €40 via de website van Oriflame, of via je Oriflame contactpersoon.

 

8 Comments

 1. Jacqueline Spang 12 april 2016

  Ik heb Skin Pro Cleansing System…nu heeft mijn puppy het borsteltje stuk gebeten..wil heel graag een nieuwe bestellen…hoe kan ik dat doen?

  Beantwoorden
 2. milou 6 oktober 2015

  ik heb er een van beure, die was maar 22,50 en is ook water dicht. ik ben daar super blij mee!♡ leuke review!

  Beantwoorden
 3. Danielleeee 6 oktober 2015

  Lijkt me echt super fijn en handig !

  Beantwoorden
 4. Christine ShareBeautynl 6 oktober 2015

  Wow ik vind 40 euro al best veel, hoeveel kosten ze dan normaal gesproken? X

  Beantwoorden
  • Leonie 6 oktober 2015

   Visapure van Philips kost tussen de €100 en €200 en een Clearasonic kost tussen de €150 en €250. Dus als je het zo bekijkt vind in €40 best meevallen, haha X

   Beantwoorden
 5. thebeautyblognl 6 oktober 2015

  oeh! klinkt fijn!

  Beantwoorden
 6. Manon 6 oktober 2015

  Ik wil ook al een tijdje zoiets proberen, klinkt goed.

  Beantwoorden
 7. Brittany 6 oktober 2015

  Voor maar 40 euro?! Wat goed dat je die hebt gevonden zeg. Ik wil ook al een tijdje zo een borstel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *