New Favourite Sunnies

Cheapass Zonnebrillen Sjiek de Friemel

Zonnebrillen draag ik in de herfst nòg liever dan in de zomer. De perfecte bruin met goude zonnebril, gecombineerd met een sjaal en/of hoed.. love it. En laat ik nou net de perfecte zonnebril gevonden hebben hiervoor.

 

Cheap Ass Zonnebrillen Sjiek de Friemel

Sommige mensen hebben ook echt alles. Zo is het ook met deze zonnebril Sjiek de Friemel, die heeft ook echt alles. Comfortabel neusbruggetje, metalen pootjes & leopard montuur, Sjiek de Friemel! Deze trendy zonnebril biedt 100% UV-bescherming – aldus Cheapass Zonnebrillen

Op de website van Cheapass Zonnebrillen vond ik dit prachtige model, genaamd Sjiek de FriemelLaat ik er niet te ver op in gaan dat Cheapass Zonnebrillen de meest hilarische namen heeft gekozen voor hun modellen met bijpassende productomschrijving, maar dat is wel een leuke extra.

 

Cheapass Zonnebrillen Sjiek de Friemel

Sjiek de Friemel heeft een warm leopard montuur, wat ik perfect bij de herfst vind passen. Om het montuur iets spannender te maken zijn de neusbrug en pootjes goud, mooi af te stemmen met je sieraden. De zonnebril ligt prettig op de neus en valt makkelijk te combineren.

 

Cheapass Zonnebrillen Sjiek de Friemel

Cheapass Zonnebrillen hanteert stapelkorting. Elke eerste zonnebril kost €7,95, 2 zonnebrillen kosten €15 en elke volgende zonnebril kost €5,-! €7,95 vind ik al onwijs goedkoop voor zo’n prachtige zonnebril, maar je zou dus nog goedkoper uit kunnen zijn wanneer je meerdere brillen tegelijk besteld. Misschien handig om dus een bestelling samen met je vader/moeder/broertje/zusje/vrienden te plaatsen? 🙂 Daarnaast is de levering ook onwijs snel, wanneer je voor 17:00 bestelt  wordt je zonnebril dezelfde dag nog verzonden.

 

*Dit artikel is in samenwerking met Cheapass Zonnebrillen

 

2 Comments

  1. Joyce 27 oktober 2015

    Superleuke zonnebril! Staat je heel erg leuk <3

    Beantwoorden
  2. Kim 27 oktober 2015

    Die is mooi!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *