Lush wishlist

Lush Wishlist Oktober 2015

Lush is mijn favoriete bad- & body winkel. Ik ben gek op hun bath bombs, bath melts, shower gels, gezichtsmaskers, (lip)scrubs en ga zo maar door. Daarnaast werkt Lush ook vaak biologisch, vers en fairtrade. Wat Lush nog nèt iets leuker maakt, is dat ze rondom vrijwel elke feestdag een collectie uitbrengen. Zo heeft Lush bijvoorbeeld elk jaar een valentijns collectie, paas collectie, halloween collectie en kerst collectie. Onlangs kwamen de halloween- en kerstcollectie uit èn kwamen er nog een hoop andere nieuwe producten in het vaste assortiment. Ik vond het tijd om een wishlist samen te stellen!

 

Voor in de douche

Lush Wishlist Oktober 20151. Snow Fairy Shower Gel

Dit zegt Lush over Snow Fairy: Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!

 

2. Night Wing Shower Jelly

Dit zegt Lush over Night Wing: Als de nacht valt, spring je onder de douche met deze flexibele vleermuis vol verzachtende aloë vera en fris limoensap. Nightwing is  speciaal gemaakt voor Halloween, zorg ervoor dat je hem te pakken krijgt voor hij weer weg fladdert.

 

3. The Comforter Shower Cream

Dit zegt Lush over The Comforter: Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur… Om van de watertanden!

 

 

Bath Melts

3PicMonkey Collage

1. Peeping Santa

Dit zegt Lush over Peeping Santa: Het is nieuw, het heeft een kerstmuts en het ruikt fruitig én bloemig! De perfecte bubble bar, al zeggen we het zelf. Een flinke dosis biologische Fair Trade cacaoboter en zachte sheaboter uit Ghana in een knalrood jasje. Peeping Santa zorgt voor heel veel zachte bubbels met een heerlijke geur van aarbei en geranium.

 

2. The Comforter

Dit zegt Lush over The Comforter: Deze bubble bar noemen we The Comforter omdat we echt iets wilden maken dat troost! Daarom zitten er allemaal ingrediënten in die ervoor zorgen dat The Comforter net zo veilig aanvoelt als je oude teddybeer of dat ene dekentje dat je al sinds je kinderjaren mee gaat met elke verhuizing. Soms heb je nu eenmaal een beetje troost en verwennerij nodig!

Op tijden dat het je dus allemaal net een beetje te veel wordt laat je lekker je bad vollopen, verkruimel je een stuk van deze bubble bar onder de lopende kraan en laat je je lekker wegzakken onder een warme deken van zwarte bessenbubbels.

Sluit je ogen en ontspan, het komt allemaal wel goed.

 

3. Granny Takes a Dip

Dit zegt Lush over Granny: Granny Takes A Dip was eerst een bath bomb, maar ze is in de metamorfose gegaan en veranderd in een bubble bar, zodat je nog langer kunt genieten van deze hippe oma. De geur is gelukkig gelijk gebleven, kruidige citrus. In Granny Takes A Dip vind je opwekkende citroenolie en verwarmende zwarte peper en gemberolie.

 

Bath Bombs

2PicMonkey Collage

1. Frozen

Dit zegt Lush over Frozen: Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking. Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.

 

2. The Experimenter

Dit zegt Lush over The Experimenter: The Experimenter is prachtig, wanneer je deze bath bomb in je badwater laat vallen creëer je kunst. Laat je hypnotiseren door het schitterende kleurenspel en geniet van de heerlijke geuren van Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert. En als je goed luistert…

 

3. Twilight

Dit zegt Lush over Twilight: Een beetje last van muizenissen in je hoofd? Verjaag ze met een zalig bad met Twilight, een Bath Ballistic die lichaam en geest tot rust brengt met lavendel en tonka. Geniet van de kleureffecten in je bad, deze ballistic verandert in je bad van roze naar blauw.

 

 

Voor op het gezicht

PicMonkey Collage

1. Breath of Fresh Air

Dit zegt Lush over Breath of Fresh Air: Lush heeft de gewoonte zich te vestigen bij de kust (Poole in de UK, Vancouver in Canada en Tokyo in Japan bijvoorbeeld). De lokale vissers halen dan emmers vol schoon zeewater voor ons. Ze kunnen zich niet voorstellen dat we daar voor betalen. Waarom we dat graag doen? Omdat zeewater heel veel mineralen bevat. Ze nemen ook meteen zeewier mee; dat twintig keer meer voedend is dan planten op land. Voeg daar verzachtende aloë, verjongende rozemarijn en bronwater aan toe, en je hebt de perfecte toner.

 

2. Mask of Magnaminty

Dit zegt Lush over Mask of Magnaminty: Mask of Magnaminty is een diepreinigend masker voor je gezicht, nek en rug. Precies wat je nodig hebt, als je echt, echt schoon wilt zijn. Dus, je hebt bijvoorbeeld in een wilde actie je muren geverfd, je hoofd in een stoffige kast gestoken om die eens goed schoon te maken of je tennisbal gezocht in de struiken, geniet dan van deze verfrissende, diepreinigende minty ervaring. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit je poriën, honing en goudsbloem genezen je huid en gemalen adukibonen halen je dode huidcellen weg. Een hele nieuwe jij! Breng aan op een schone huid en laat het tien tot vijftien minuten in trekken. Maak daarna je vingers vochtig en masseer nog even met ronddaaiende bewegingen voor een extra scrub. Afspoelen met lauw warm water.

 

3. Enchanted Eye Cream

Dit zegt Lush over Enchanted Eye Cream: Enchanted Eye Cream helpt tegen zwellingen rond je ogen, rimpeltjes en wallen. Een dropje op je ringvingers en zachtjes inkloppen is voldoende om je een wakkere, heldere blik te geven. Lange, zware nacht gehad? Gebruik dit dan als oogmasker. Een kleine hoeveelheid opbrengen, op een nat watje dat een aantal minuten in de vriezer heeft gelegen. Op je ogen leggen en vijf minuten ontspannen. Niemand op je werk zal aan je zien dat het de avond ervoor wat laat worden is.

 

Q: heb jij een product van Lush op je wishlist staan?

6 Comments

 1. Kim 22 oktober 2015

  Mhm zulke fijne producten allemaal!

  Beantwoorden
 2. Joyce 22 oktober 2015

  Lekkere wishlist! Ik kan je vertellen dat beide Comforters, Frozen, The Experimenter en Twilight écht onwijs lekker zijn! En nog een tip: als je bij Lush bent, moet je Santa’s Belly Shower Jelly even ruiken. Die is ook echt goddelijk lekker, hihi.

  Beantwoorden
 3. shanice 22 oktober 2015

  Had ik maar een bad weeeeeeh…. Breath of fresh air is trouwens heerlijk verfrissend! X

  Beantwoorden
 4. Manon 21 oktober 2015

  Ik zag peeping santa bij Rosanne en die lijkt me echt heel erg lekker voor in bad!

  Beantwoorden
 5. Naomi 21 oktober 2015

  Leuke wishlist! Ik heb gisteren D’fluff scheerzeep, shampoo macaron & tandpasta gehaald, ook echte aanraders! X

  Beantwoorden
 6. Vrijdag komt er bij mij toevallig ook een wishlistje online, en de Lush – Breath of Fresh Air staat er tussen! Ik moet echt eens wat meer spulletjes van Lush gaa onderzoeken, zeker nu ik mijn cosmetica stash proefdiervrij aan het maken ben.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *