Sevenbien Fashion ♡ budget herfstkleding

SevenbienMag ik jullie voorstellen aan Sevenbien? Sevenbien is een webshop die mij onlangs benaderde om jullie super toffe informatie te vertellen! Sevenbien verkoopt onder andere dameskleding, maar ook schoenen, accessoires en sieraden.

Persoonlijk vind ik dat Sevenbien echt toffe items verkoopt. Je vind in de webshops een hoop basic items, maar ook een hoop unieke dingen. Sevenbien is voor elke portemonnee toegankelijk, een mooie garderobe hoeft niet veel te kosten. Op dit moment is Sevenbien druk aan het veranderen van collectie. Dit houdt in dat er een grote summersale aan de gang is, dus mocht je nog wat zomerse items in willen slaan, pak dan zeker je kans. 🙂 Dat er een grote summersale aan de gang is betekent ook dat de herfstcollectie langzaam de webshop binnendruppelt.

Sevenbien

Wat mij opviel bij Sevenbien is dat ze goedkope winterjassen verkopen. Een winterjas kopen is iets waar ik elk jaar moeite mee heb, veel mooie winterjassen vind ik erg duur, slechts €40 voor een winterjas betalen hoor je mij dus echt niet over klagen! Sevenbien bewijst dus weer dat een mooi item niet duur hoeft te zijn. Ik ga voor mijn herfstcollectie zeker even rondsnuffelen op hun website, doe je mee? 🙂

Dit artikel is in samenwerking met Sevenbien.

 

4 Comments

 1. Yayitstoday 10 september 2015

  Leuk! Ik ben nog op zoek naar een winterjas dus neem snel een kijkje!

  Beantwoorden
 2. Sax and the Pretty 8 september 2015

  Leuke parka’s! x

  Beantwoorden
 3. Kim 8 september 2015

  Ik vind Sevenbien een hele leuke webshop!

  Beantwoorden
 4. Manon 8 september 2015

  Ik ga eens even kijken

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *