Spam je blog!

2IMG_3785

Oke, het laatste artikel voor augustus blogmaand is niet erg creatief, maar daarom niet minder leuk! Ik volg al verschillende blogs, maar lang nog niet genoeg. Ik weet dat veel van jullie ook bloggen. Laat in de reactie jouw bloglink of Youtube kanaal achter en vertel er iets over. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, dat vind ik leuk. Wie weet ga ik je blog wel volgen! Dus, kom maar op met jullie reacties, blogs en Youtube kanalen, leef je uit.

Ook leuk:

17 Comments

 1. Yoni van ekkendonk 2 oktober 2015

  Leuk dat we mogen spammen!
  Hoi ik blog over mijn verstandelijke beperking! Neem je een kijkje? http://yonivanekkendonk.blogspot.nl

  Beantwoorden
 2. Sanne 14 september 2015

  Hi! Ik ben een meid van 14, die zich behalve met bloggen, ook met veel andere bezig houdt. Op ‘mijn thuishaven’ blog ik sinds kort met plezier. Voel je vooral welkom om even langs te komen op: http://www.monportdattache.wordpress.com! Graag tot ziens! Liefs, Sanne.

  Beantwoorden
 3. laura de Graaf 14 september 2015

  15 jaar, blog al een jaartje op deze blog http://www.lauramariska.blogspot.com
  Blog vooral over beauty 🙂
  Neem gerust een kijkje

  Beantwoorden
 4. Sas 9 september 2015

  Leuk dat we mogen spammen. Ik ben Sas, uit de jaren 80, theeleut, crazy cat lady en thriller fanaat. In het dagelijks leven werk ik met kinderen en blog ik op mijn persoonlijke lifestyleblog http://www.iliveformydreams.com Neem zeker even een kijkje 🙂

  Beantwoorden
 5. Nathalie | insideandout.nl 7 september 2015

  Leuk!!! Ik ben Nathalie en ik heb sinds een paar maanden mijn blog op http://www.insideandout.nl; een blog over kwalitatief goed maar ook bewust leven… Dat hoeft helemaal niet zo hooghartig te zijn, en kan ook vaak op een budget heb ik gemerkt! Ik schrijf er graag over 🙂

  Overigens vind ik jouw blog ook heel leuk; je schrijft allerlei artikelen over producten die mij ook aanspreken. Ik zal kijken of ik je kan vinden op bloglovin!

  Beantwoorden
 6. Sax and the Pretty 2 september 2015

  Leuk dat we mogen spammen! Zelf blog ik op Sax and the Pretty.nl en daar schrijf ik als professioneel saxofonist over mijn leven als muzikant in combinatie met beauty en fashion. Ik vlog ook en neem je dan mee achter de schermen bij mijn concerten, laat zien welke make-up ik draag en hoe hoog mijn hakken zijn 😉 Daarnaast schrijf ik ook columns. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! x

  Beantwoorden
 7. Christine ShareBeautynl 1 september 2015

  Oh super leuk! Zo kan ik in de reacties ook nog nieuwe bloggers ontdekken. Mijn naam is Christine en ik blog nu ongeveer één maandje. Ik vind het heel erg leuk om te doen,, maar ik moet nog veel leren. Dat zie ik juist als iets positiefs om naar toe te werken. Ik zou het heel leuk vinden als je even op mijn blog zou kijken ! ShareBeautynl.blogspot.com
  Xxx Christine

  Beantwoorden
 8. Btissam 1 september 2015

  Hooi , leuk dat ik me mag voorstellen , ik ben Btissam en ik ben 14 jaar oud , op mijn blog http://www.beautyglow123.wordpress.com , vind je 2/3 keer in de week een artikel over beauty , fashion, lifestyle ! Ik ben begonnen in Januari ’15 omdat ik schrijven al van jongs af aan erg leuk vond ! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam op mijn stukje internet ❤️

  Dikke knuffel (en misschien tot mijn blog)

  Btissam

  Beantwoorden
 9. michelkuhx 1 september 2015

  Jaaay superleuuk!!

  Beantwoorden
 10. thebeautyblognl 31 augustus 2015

  Jeeejj! gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 11. Brittany 31 augustus 2015

  Altijd leuk spam je blog artikelen. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Brittany van de blog http://www.brittanyelizabeth.nl. Ik ben een 21 jarig Amerikaans meisje die al sinds haar 8e in Nederland woont. Ik ben net afgestuurd als dansdocent en vanaf volgende week werk ik in Disneyland Parijs! Op mijn blog schrijf ik dagelijks artikelen over mijn leven en alles wat dat met zich mee brengt. Neem je ook een kijkje? 🙂

  Beantwoorden
 12. Esmé 31 augustus 2015

  Hahaha goede afsluiter van de maand! Ik volg je blog al een tijdje en haal hier veel inspiratie uit! Mijn blog, Essieemee gaat over diverse dingen en dit combineer ik met video’s maken.
  esmebouhali.weebly.com

  XO Esmé

  Beantwoorden
 13. Ilse 31 augustus 2015

  Hi! Leuk artikeltje, ik heb er laatste ook 1 online gezet, haha. Ik ben dus Ilse, en ik blog op ‘beautybyilse’, mijn blog gaat zeker niet alleen over beauty, maar veel meer dingen; lifestyle, fashion, persoonlijke dingen, outfit en meer! Ik heet nu nog beautybyilse, maar wil dat veranderen. Ik lees jou blog graag, en je youtube kanaal is ook super leuk! Mag je trots op zijn!
  Liefs

  Beantwoorden
 14. Yente - Loveyoubeautyx 31 augustus 2015

  Heel erg leuk dat we de comments vol mogen spammen!! Ik ben Yente en schrijf op; http://www.loveyoubeautyx.blogspot.nl. Ik schrijf daar vooral veel over beauty en lifestyle, maar je kunt ook wel wat outfitposts voorbij zien komen!
  Liefs, Yente

  Beantwoorden
 15. Ellen 31 augustus 2015

  Oh super leuk dat we mogen spammen! Ik ben een stiekeme lezer van je, haha!

  Op ellenismyname.be plaats ik om de dag een artikel over beauty, fashion en lifestyle met een persoonlijke twist! Ik zou het leuk vinden mocht je een kijkje nemen op mijn blog!

  Beantwoorden
 16. All About Bertina 31 augustus 2015

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel dit kan een review zijn, nieuws, FOTD of een ander soort artikel.
  Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.

  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Abonneren op mijn kanaal is gratis!

  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

  Blog: http://allaboutbertina.blogspot.nl/
  YouTubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCBthFRd7R14bcO1kiXjmWFA

  Beantwoorden
 17. Bibiane 31 augustus 2015

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog http://lovelynailpolish.be gaat over wie ik ben: een alleenstaande jonge mama met een grote liefde voor nagellak. 4 keer per week kan je lezen wat ik zoal meemaak, wat me bezighoudt of vind je er gewoon inspiratie. En dat alles met een knipoog en een lach 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *