Outfit Turkije #2

2IMG_2972

Neee, 1 artikel met mijn awkward poses was niet genoeg! Vandaag presenteer ik jullie de tweede outfit die ik in Turkije droeg! Deze outfit bestaat uit slechts 3 items, maar is zeker niet saai. Ik denk dat dit mijn favoriete outfit was die ik in Turkije heb gedragen. Ben je benieuwd? Klik dan even verder 🙂

outfit2
2IMG_2973

Top – H&M 
Rok – Vero Moda
Sandaaltjes – Primark

De kledingstukken op zich zijn simpel; een top en een rok. Maar een kanten top is alles behalve saai, en de split in de rok maakt de outfit speels. Een fijne, luchtige, maar toch vrij bedekkende outfit.

Ook leuk:

5 Comments

 1. Essie 14 augustus 2015

  Superleuk! Dat topje heb ik ook:)

  Beantwoorden
 2. Essie 14 augustus 2015

  Supeeleuk!

  Beantwoorden
 3. Maaike 11 augustus 2015

  Super leuk!!

  Beantwoorden
 4. Eva 11 augustus 2015

  Dat topje heb ik ook! Ik heb de zwarte versie ervan! 🙂

  Beantwoorden
 5. Manon 11 augustus 2015

  Wat een leuke outfit!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *