Outfit Turkije #1

2IMG_3042

Hi lovelies,

Zoals een aantal van jullie weten vertoefde ik een tijdje terug heerlijk in Turkije. Vanaf 11 tot en met 19 juli heb ik in Antalya genoten van zon, zee, strand, eten en slapen. Heerlijk ontspannend. Terwijl ik op vakantie was heb ik samen met Patrick een aantal van mijn outfits vastgelegd op foto. Vandaag deel ik met jullie de eerste outfit. Klik vooral verder! 🙂

2IMG_3047

Ik was al een keer eerder in Turkije geweest, aan de Egeïsche kust. Dat ligt een stukje meer naar het noorden dan Alanya. Vandaar dat ik mij die ontzettende mega extreme hitte niet kon herinneren, haha! Gelukkig had ik een hoop luchtige items in mijn koffer gegooid en deze kwamen zeker goed van pas.

In deze outfit combineer ik een dunne, luchtige top van de Primark met een kanten broekje van H&M om het geheel wat speelser te maken. De witte sandaaltjes met gouden studs matchen bij de witte top. Het goud van de studs heb ik terug laten komen in een minimalistische ketting, deze is ook van H&M. Op mijn nagels draag ik Blanc van Essie.
2IMG_3063 2IMG_3066 2IMG_3071

TOP – Primark
SHORTS – H&M
SANDAALTJES – Primark
KETTING – H&M

Ook leuk:

5 Comments

 1. gina 8 augustus 2015

  Leuk setje!

  Beantwoorden
 2. Saskia de Ridder 6 augustus 2015

  Wat een leuk broekje! Ziet er trouwens helemaal leuk uit xx

  Beantwoorden
 3. Brittany 6 augustus 2015

  Schattige slippers!

  liefs, Brittany

  Beantwoorden
 4. Manon 6 augustus 2015

  Wat een leuke outfit !

  Beantwoorden
 5. Maaike 6 augustus 2015

  Heel leuk!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *