Augustus blogmaand!

blogmaand

Hi girlsss! Vandaag heb ik jullie enorm leuk nieuws te vertellen! Ik stond laatst bij Patrick in de keuken en ineens kwam het idee in mijn hoofd dat ik in augustus elke dag een blogpost online wil zetten. Misschien kwam dit idee in mijn hoofd omdat ik de laatste tijd minder blogpost gemaakt heb dan ik zou willen. In ieder geval, verwelkom augustus blogmaand! In augustus ga ik in ieder geval elke werkdag een artikel online zetten. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag staat er dus om 12:00 een artikel klaar voor jullie en op vrijdag plaats ik zoals altijd een video. Stel dat ik barst van inspiratie, dan vind je misschien op vrijdag, zaterdag of zondag wel een extra artikel. Wat kan je verwachten? Onder andere reviews, shoplogs, outfit posts, tags en nog een hoop andere dingen. Één artikel wil ik alvast aankondigen. Op 4 augustus komt er een gigantisch artikel online, bomvol informatie, tips en tricks voor meisjes met krullend haar/kroeshaar/pluizend haar. Dus, zet 4 augustus maar alvast in je agenda 😉 Tot maandag, ladies!

Ook leuk:

3 Comments

 1. Iris de Wolf 2 augustus 2015

  Leuk hoor meis, ben benieuwd! Liefs

  Beantwoorden
 2. Nienke 1 augustus 2015

  Wat leuuk! Fijn weekend. Liefs,

  Beantwoorden
 3. Christine 1 augustus 2015

  Heel leuk ! Ik ga zeker kijken 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *