Beauty wishlist – juni 2015

3PicMonkey CollageHeerlijk om weg te dromen bij een aantal producten. Mooie, vaak ook dure, producten die je al een hele tijd wilt kopen, maar waar het steeds niet van komt. Ik heb al een aantal keer een wishlist op mijn blog gezet – veel van jullie vonden dit heel erg leuk om te lezen. Gelukkig vind ik dit soort artikelen ook heel leuk te maken. Vandaag presenteer ik jullie dus mijn wishlist van juni 2015! Kijk vooral verder.

Benefit Roller Lash

Misschien valt het je op dat deze mascara al eerder op mijn wishlist stond. Ik ben al benieuwd naar deze mascara sinds de dag dat hij uit is gekomen, hij lijkt me enorm fijn. De reden dat ik hem nog niet aangeschaft heb is omdat ik nog een hoop back-up mascara’s heb liggen en ik het dus zonde vind om nieuwe te kopen. Mocht de dag aanbreken dat ik door mijn back-ups heen ben, dan ga ik het zeker overwegen om Roller Lash te kopen.

 

The Balm Mary-Lou Manizer

The Balm! Een merk waarvan ik (nog) niks in mijn collectie heb, maar ik wel geweldig vind. Kijk alleen de verpakkingen al van The Balm, even serieus. Mary-Lou Manizer is een prachtige highlighter, die enorm glanst. Nikkie van Nikkie Tutorials gebruikt hem vaak in haar video’s. Als het goed is voor Nikkie, is het zeker goed genoeg voor mij. I love highlighter!

 

The Body Shop Virgin Mojito Body Splash

Ik ben dol op body splashes van The Body Shop. Daarnaast ben ik dol op frisse geuren zoals munt en/of limoen. De combinatie van deze dingen klinkt dus helemaal als een droom. De perfecte combinatie voor de zomer, lijkt mij. Als ik het goed heb is sinds deze week de nieuwe limited edition lijn van TBS te koop, de Virgin Mojito lijn. Me want.

 

MAC Ruby Woo en Diva

Ik heb zes prachtige MAC lipsticks in mijn stash. Ze brengen prettig aan, ze voelen prettig, ze blijven lang zitten, wat wil je nog meer?! De zes kleurtjes die ik in mijn stash heb zijn vrij neutraal en mooi voor overdag. Graag breid ik mijn stash uit met wat meer bijzondere kleuren, zoals de prachtig donkerrode Diva of de opvallend rode Ruby Woo.

 

Sensationail

Gel Polish Sensationail is een combinatie van een UV Gel & normale nagellak. Nagellak die twee weken mooi blijft zitten, zonder chips. Sensationail heeft ook een groot kleurenaanbod. De reden dat ik de Sensationail Starterkit nog niet heb aangeschaft is dat ik hem best wel prijzig vind, het kost rond de €60. Ik ben iemand die echt te lui is om vaak mijn nagels te lakken. Misschien is dat wel anders als ik het met Sensationail doe, omdat dat langer blijft zitten, maar ik heb me er nog niet toe gezet.
Welk item staat al een tijd op jouw wishlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *