It’s Weekend Tag

bron: weheartit

Laatst stuitte ik op een overzicht van een hoop Nederlandse TAGS. Tussen deze lijst vond ik de It’s Weekend Tag, gecreëerd door The Beauty Magazine. Een toepasselijke TAG voor op deze mooie zondag, toch? 🙂 Ik vind van wel! Lees vooral verder.

1. Heb je op zaterdag en zondag weekend of ben je op andere dagen vrij?

Doordat ik op dit moment geen opleiding volg, werk ik doordeweeks. Dit betekent dat ik (meestal) vrij ben op zaterdag en zondag. Daarnaast ben ik meestal ook op maandag vrij.

2. Hoe laat sta je op in het weekend?

Aan de ene kant vind ik het heerlijk om uit te slapen in het weekend. Toch vind ik het wel balen als ik pas ergens in de middag wakker wordt. Als je zo laat wakker wordt is al zo’n groot deel van je dag weg, zonde! Meestal als ik geen wekker zet wordt ik tussen 10 en 11 uur ’s ochtends wakker.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?

Al járen ontbijt ik thuis op zondagochtend met broodjes uit de oven. Op zaterdagochtend eet ik meestal niks speciaals. Als ik in het weekend bij Patrick ben eten we vaak tosti als brunch, simpel en lekker!

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?

Het weekend breng ik meestal samen met Patrick door. ’s Ochtends proberen we uit te slapen. Vervolgens maken we samen ontbijt/brunch. Daarna douchen we (uiteraard). ‘S middags relaxen we meestal gewoon thuis. Soms gaan we wandelen, een film kijken, een serie kijken of doen we iets anders. Ook vind ik het leuk om in het weekend een beetje aan mijn blog te werken.

bron: weheartit

5. Wat doe je het liefst in het weekend?

In het weekend rust ik het liefst lekker uit! Ik ben echt heel erg lazy in het weekend, haha. Ook vind ik het heel erg leuk om met vrienden af te spreken. Gezellig bijkletsen en/of lekker eten.

6. Wanneer plan je je activiteiten voor het weekend?

Meestal plan ik een weekend niet ver van tevoren- tenzij ik een speciaal feest/festival heb dat weekend. Spontane afspraken zijn meestal het leukst, toch? 🙂

7. Ben je ook bezig met je studie/werk in het weekend?

Nope! Mijn werk houdt me alleen bezig op de werkvloer en een studie volg ik niet! Tenzij je mijn blog/Youtube meetelt, dan werk ik soms wel in het weekend. Maar dat voelt meer als een hobby, hihi. Patrick vind het ook leuk om mij te helpen bij mijn blog en Youtube!

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Dit ligt er uiteraard aan wat ik dat weekend doe. Ik geef toe dat ik best een slaapkop ben en in vergelijking met een hoop van mijn vrienden niet zo laat naar bed ga. Doordeweeks lig ik meestal tussen 10 en 11 uur in mijn bed. In het weekend is dat een stuk later, meestal tussen 11 en 12 denk ik. Tenzij ik met vrienden afspreek, dan wordt het soms wat later.


Wat doe jij het liefst in het weekend?

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *