mijn 3 favoriete webwinkels

25foodvragenIk heb nog nooit iemand gehoord die niet van online shoppen houdt. Als we de gezelligheid van het real-life winkelen even vergeten, wint online shoppen het eigenlijk wel van real-life shoppen, toch? Ik ben dol op online shoppen, dus vandaag neem ik jullie mee in de wereld daarvan, door mijn favoriete webshops te laten zien. Let’s go!

dsc00600

Natuurlijk begin ik bij H&M. H&M heeft zo’n overzichtelijke, fijne webshop. De laatste tijd koop ik eigenlijk alleen nog maar basics, ondergoed en sokken bij de H&M, maar ze verder ook leuke kleding en accessoires. Wat ik een groot voordeel vind aan de H&M is dat wanneer je eenmaal je kleding-, schoen-, of ondergoedmaat weet, je eigenlijk altijd alles gewoon online kunt bestellen want de maten kloppen altijd. Wat ik een nadeel vind bij de H&M is dat de kwaliteit heel erg verschillend is. Het ene kledingstuk doe je járen mee, het andere kledingstuk is na twee wasbeurten al lelijk. Maar ja, de H&M heeft wel vaak fijne prijsjes.

Schermafbeelding 2015-01-08 om 21.39.10

Modemusthaves is een Nederlandse webshop. Zoals de naam al zegt verkoopt Modemusthaves, musthaves. Zeker geen aanrader als je op zoek bent naar basics, maar de musthaves zijn wel echt heel erg hip. Modemusthaves verkoopt kleding, schoenen, tassen, accessoires en lifestyle-items. Ik heb één keer iets besteld bij Modemusthaves en de service is top. Snelle levering, super leuke items. Zeker een aanrader dit.

Boohoo-updated-logo

Boohoo heb je vast wel eens van gehoord. Boohoo is een Engelse webshop. Boohoo heeft fijne prijsjes en een enorm assortiment. Je vind er werkelijk elk kledingstuk, accessoire of schoeisel dat je zoekt. Ik heb één keer een bestelling geplaatst bij Boohoo en de levering was goed. Ik was bang dat door de goedkope prijzen de kledingstukken niet van geweldige kwaliteit zouden zijn. Niks is minder waar! Na een heleboel wasbeurten zien al mijn kledingstukken er nog steeds uit als nieuw.

Webshops waar ik graag nog een keer iets wil bestellen zijn:

  1. Loavies
  2. Beautiful-Bijoux
  3. ComeGetFashion
  4. LookBookStore

Als iemand ervaring heeft met een (of meerdere) van bovenstaande webshops hoor ik het graag.

Wat zijn jouw favoriete webshops?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *