☞ mijn favoriete youtubers ☜

Halloooo daar. Gaat het goed met jullie? Vandaag deel ik weer een lijstje met jullie, en wel mijn favoriete youtubers. Ik heb er zes uitgekozen, maar dat betekent niet dat ik andere youtubers niet leuk vind, hoor. Oh, en ze staan in willekeurige volgorde. Klik snel verder. ✌

Zoella

Zoe Sugg is een Engelse fashion en beauty vlogger. Haar YouTube staat vol met haar en make-up video’s, maar ook met hauls, give aways en collaborations. Ik vind Zoella zó grappig. Plus ik vind haar haar en kleding super leuk en haar video’s zijn prachtig. Yay!

mise_en_dior_tribal_earrings11VeraCamilla

Op bovenstaande foto zie je Vera en dit is de link naar haar YouTube. Vera komt uit Nederland en blogt over beauty. Ik vind de stijl en make-up skills van Vera echt geweldig. Ze kan zulke mooie looks maken! Ik check elke dag haar website want daar verschijnt (bijna) dagelijks een artikel op. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe video op haar YouTube.

Vloggloss

Ik ben dol op vlogs kijken! Toch is de enige vlogger waarvan ik dagelijks video’s check Mascha. Mascha bezit de grootste beautyblog van Nederland, namelijk Beautygloss. Beautygloss check ik al jarenlang elke dag, ik vind haar zo leuk! Af en toe vlogde Mascha wel maar vanaf 17 november 2014 heeft ze haar eigen vlog kanaal op Youtube.

Schermafbeelding 2015-01-08 om 20.39.49

DisforDazzle

Diana Leeflang blogt zo nu en dan op haar beauty-, fashion- en lifestyle- website D is for Dazzle. Daarnaast plaatst ze elke vrijdag een nieuwe video op haar YouTube. Serieus, de stijl van Diana is echt perfect. Haar kleding, schoenen, accessoires, huis, videos, make-up, uuuugh. Yes, ik vind het geweldig. Daarnaast vind ik haar schrijfstijl op haar blog ook heel fijn. Eerlijke posts, soms ook hele persoonlijke. Diana heeft mij dan ook geïnspireerd om mijn ‘mijn 2014’ video op te nemen, evenals lief dagboek en ☼ super happy update ☼.

Untitled-31

Lifesplash

Waarom ik Lifesplash zo leuk vind? Jiami is zo leuk! Jiami heeft een persoonlijke beauty, lifestyle en fashionblog. Dit is haar YouTube. Jiami is volgens mij 14 of 15 jaar oud maar maakt prachtige foto’s, videos en blogposts. Leuk dus, iemand die een ongeveer even oud is als ikzelf. Regelmatig verschijnen er artikelen en videos online over onder andere food, routines en challenges.

NikkieTutorials

Nikkie komt uit Nederland maar schrijft en praat in het Engels. Nikkie haar slogan-ding-iets luidt ‘the beauty madness’. Dat zegt genoeg, toch? Op haar blog verschijnen artikelen over beautyproducten en op haar YouTube verschijnen make-up tutorials en Hits and Oh God NO’s. Nikkie is zó ontzettend grappig en die make-up looks, even serieus, the best ever. Oh en trouwens, haar videos zijn ZO mooi, geweldige camera en bewerking, woah.

 

Wat zijn jouw favoriete youtubers?
klik hier voor mijn kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *