Etos refreshing primer

banner

Daar is ‘ie dan! De roze primer uit mijn ‘new in’ artikel. Ik ben al een hele tijd fan van de ‘gewone’ transparante primer van Etos. Naast de ‘gewone’ make-up primers zijn er ook speciale primers met een tintje. Roze zorgt voor een frisse tint en is ideaal als je huid er een beetje grauw uit ziet. Etos heeft sinds kort deze roze primer in het assortiment en daarnaast ook nog een groene primer. Ik kocht (duidelijk) de roze. Tijd om hem te testen!

“Deze primer corrigeert vaalheid van de huid en laat de huid er fris en glad uit zien. De primer vervaagt oneffenheden en geeft een geëgaliseerde look. De primer is los te gebruiken, na de dagcrème, maar vormt ook een goede basis voor foundation. Vrij van conserveringsmiddelen en parfum, met vitamine E.” Zo, dat klinkt veelbelovend. Het is wel jammer dat werkelijk nergens de ingrediënten van deze primer te vinden zijn, heel apart. Het enige wat we weten is dat te primer vitamine E en siliconen bevat.

collage

2IMG_0073

Op de bovenste foto’s kan je goed de substantie zien, echt vla-achtig. Vloeibaar, maar niet te vloeibaar, precies goed. Check de onderste foto! Daar zie je het effect wanneer ik de primer heb uitgesmeerd. Mijn poriën zijn totaal verdwenen! Midden op mijn hand ziet mijn huid er egaal en zacht uit, precies wat de primer belooft. Dit is wat we willen!

collageq

2collage

Op de linker foto’s draag ik geen primer, op de rechter foto’s wel. Alle foto’s zijn met flitser genomen. Ik vind niet dat de primer veel doet voor vaalheid/levendigheid. Wel is deze roze primer net als de ‘gewone’ variant geweldig egaliserend. Mijn poriën verdwijnen haast en mijn huid voelt glad aan nadat ik deze primer aangebracht heb. Etos primer is geweldig om los te gebruiken, maar ik gebruik eigenlijk alleen primer als basis voor mijn foundation. Ook dan doet de primer wat hij hoort te doen, mijn foundation en concealer blijven door de dag heen muurvast zitten. Yes, dit is mijn nieuwe everyday primer!

De primer van Etos bevat 13 ml en kost €5,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *