♡ Makeup storage inspiratie ♡

Video’s die ik de hele dag door kan kijken zijn makeup storage video’s. Video’s waarin je ziet hoe beauty-liefhebbers hun make-up opbergen. Beauty-guru’s met niet alleen een make-up tafel, maar hele make-up kamers! Ik ben niet alleen fan van hoe de make-up opgeborgen is, maar ook de make-up zelf laat mijn hart sneller kloppen. De enorme hoeveelheid make-up, de meningen zullen erover verschillen, maar ik vind het héérlijk om te zien. Lades (of kamers) vol lipstick, foundation, blush, highlighter, etcetera, etcetera. Hierbij mijn favoriete makeup storage filmpjes!

Shaaanxo

 
vanaf 4:45

Gemsmaquillage

 
Vanaf 2:00

Lisa Pullano

 
Vanaf 1:35

Rachael Jade Annear

 
Vanaf 0:41

Sparklyblonde1

Chloé Zadori

Vanaf 1:03

 

1 Comment

  1. Ashley 22 november 2014

    Holy ****, dit maakt me zo jaloers…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *